Descriere

KARAT METAL INDUSTRIES produce şi distribuie sisteme de învelitori metalice tip ţiglă metalică. KARAT METAL INDUSTRIES înseamnă calitate, promtitudine, excelent raport calitate preţ. Într-un cuvânt tot ceea ce trebuie pentru UN ACOPERIŞ GARANTAT.

Karat Metal

Despre livrare si montaj

Dupa primirea comenzii aceasta este data in productie in cel mai scurt timp iar acoperisul dumneavoastra va fi livrat in maxim 48 de ore sau la o data convenita de comun acord oriunde in . La cerere putem asigura si montajul cu echipe specializate.


Cum poti deveni dealer

Societatile interesate sa devina distribuitori sunt rugate sa trimita urmatorul set de documente in copie, la adresa distributie@karatmetal.ro:

  • copie certificate de inmatriculare si C.U.I.
  • ultima balanta contabila respectiv ultimul bilant
  • scrisoare de intentie si o schita de business plan;


In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant Karat Metal Industries sau veti fi invitat pentru discutii la sediul firmei noastre.


Avantajele tiglei KARAT METAL

Venind in sprijinul clientilor, KARAT METAL produce si ofera invelitoare tip tigla metalica avand urmatoarele caracteristici:

  • Tigla metalica KARAT METAL este o invelitoare rezistenta;
  • Este usoara si comoda in exploatare si montaj;
  • Are o forma apropiata de tigla clasica datorita tehnologiei perfecte de fabricatie, pastrand avantajele invelitorii metalice;

Se produce din tabla de otel cu acoperire stratificata de poliester de diverse culori, este acoperita cu un strat de zinc (minim 200 gr/Zn), urmand pasivarea, grunduirea si acoperirea cu un strat protector de polimer rezistent la deformatii care protejeaza otelul si asigura rezistenta culorii.


Tigla metalica KARAT METAL are grosimea de 0,45 - 0.5mm si se realizeaza din rulouri de tabla cu latimea de 1250 mm si are urmatoarele dimensiuni finite:

  • latime utila 1055 mm
  • latime totala 1160 mm
  • lungime modul (pas) 350mm
  • inaltime cuta 23 mm


Debitarea panourilor se poate face de la dimensiuni de 2 pana la 12 module (pasi).


Pentru a evita o manipulare/transportare dificila precum si eventualele deformari, recomandam ca panourile comandate sa nu depaseasca 9 module (pasi). Garantia tiglei metalice KARAT METAL este de 10 ani.Colaboratori si furnizori

Tigla metalica KARAT METAL este prelucrata din otel de cea mai buna calitate provenita de la urmatorii furnizori: Stemcor, Arcelor, Corus().

Sistemul pluvional NOVATIK produs din materiale de cea mai buna calitate in colaborare cu Final Distribution.

Folie anticondens DELTA in colaborare cu Final Distribution.

Elemente de fixare si elemente/profile de etansare in colaborare cu SELIRON.
Contact

Sediu central :

Str. Republicii, nr. 108, Băicoi, 105200

Tel: MDczNC02NjYgOTcz

Fax: MDI0NC0yNjAgNTg4

Website: www.karatmetal.ro


Harta
harta
Sediu Central: Str. Republicii, nr. 108, Băicoi, 105200

Vezi harta mare