Descriere

Akeron Serv este unic distribuitor pe România pentru DMM - Ungaria - adaptoare de rapiţă pentru toate tipurile de combine. De asemenea, este distribuitor pentru toare mărcile: Regent - Austria, Saphir - Germania, Olimac - Germania, Pneusej - Slovacia.

Despre noi

Firma noastra s-a infiintat in anul 1997, pornind ca o firma mica, cu capital exclusiv privat. In primii ani, activitatea noastra s-a rezumat la importul de combine, masini si utilaje agricole second-hand, cu baza pe combine agricole second-hand, avand un numar semnificativ de parteneri germani cu care intretinem relatii excelente de ani de zile.


Cu timpul, dezvoltandu-ne, am inceput a importa si utilaje noi, astfel ca azi suntem distribuitori pentru marcile:

REGENT - - utilaje pentru prelucrarea solului: plug, combinator, grapa cu discuri, scarificator, grapa rotativa, prasitoare.

SAPHIR - - utilaje pentru prelucrarea solului: scarificator, scarificator combinat, grapa cu discuri, combinator, cositoare,

nivelator, grapa de pajisti, masina de imprastiat ingrasaminte chimice.

OLIMAC - - hedere de porumb.

PNEUSEJ - Slovacia - semanatoare de cereale.

AGROMAT - Slovacia - semanatoare de prasitoare.

GRANIT - - piese de schimb si accesorii.


Deasemenea incepand cu acest an am devenit unic distribuitori pe pentru - adaptoare de rapita REPTOL DMM - Ungaria.


Utilaje agricole

Comercializăm utilaje agricole noi de producţie germană şi austriacă provenind de la firme care prin marca lor garantează o calitate superioară şi o longevitate însemnată.


Regent

Marca austriacă cu o tradiţie de 85 de ani. Recunoscută în vestul europei datorită experienţei vaste şi a utilizării oţelurilor de calitate superioară la confecţionarea utilajelor şi a oţelului triplu stratificat la piesele uzante.


Are în producţie o gamă largă de maşini şi utilaje agricole pentru prelucrarea solului cum sunt: plug , combinator, grapă rotativă, grapă cu discuri, cultivator greu (grubber), maşină de semănat, prăşitoare mecanică.


Saphir

Marcă germană, fiind o marcă nouă mai puţin cunoscută având însă la bază o vastă experienţă în confecţionarea pieselor uzante la toate mărcile însemnate. Posedă o gamă largă de maşini şi utilaje agricole de calitate bună la un preţ foarte bun cum ar fi: scarificator simplu, scarificator combinat, combinator, cultivator de câmp (grubber), compactor, coasă mecanică, coasă multidisc...ugy ahogy a saphirnal van


Profi line

Adaptoare de rapiţă de la firma H&B Technik.


Prin prelungirea cu 65 cm a mesei de lucru şi coasele verticale laterale asigură un flux continuu în timpul secerişului, totodată reduce la minim pierderile prin scuturare. Se fabrică pentru toate tipurile de combine agricole de producţie vestică.


Olimac – Drago – heder de porumb

Printr-o coproducţie germano-italiană s-a construit unul dintre cele mai bune hedere de porumb care prin soluţiile tehnice şi materialul de calitate folosit la confecţionare, asigură o siguranţă şi longevitate în exploatare.


Piese de schimb

Gamă largă de piese uzante şi de schimb pentru toate tipurile de combine, maşini şi utilaje agricole de producţie vestică.

- Fiere de plug şi grubber

- Cuţite de tocător

- Piese de combină şi tractor agricol

- Curele, lanţuri, pinioane, rulmenţi, pompe de apă, de motorină şi hidraulice

- Faruri, semnalizatoare, girofaruri, piese electrice

- Piese pentru cositoare şi balotieră

- Şuruburi, şaibe, unelte şi scule de atelier
Contact

Sediu central :

Valea lui Mihai nr. 750, Com. Şimian

Tel: MDc0Mi0wNDIgMDY2

Fax: MDM1OS04MTQgNDg4

Website: www.akheronserv.ro


Harta
harta
Sediu Central: Com. Şimian

Vezi harta mare