Descriere

Înfiinţată în 1994, Freon Trading Internaţional efectuează lucrări de montaj instalaţii şi reparaţii sisteme de ventilaţie, climatizare, automatizare, încălzire, instalaţii frig comercial şi industrial, precum şi instalaţii pentru construcţii.

DESPRE NOI


Infiintarea in anul 1994 , luna decembrie a venit ca o continuare fireasca a activitatii principalului actionar domnul Ion Constantin in domeniul prestarii de servicii pentru aparatura electro-casnica . Celalalt actionar domnul Nicolae Paunescu a fost de acord ca exploatand pregatirea si experienta acumulata de domnul Constantin va fi posibil sa se desfasoare o activitate profitabila care in final va conduce la o dezvoltare economica si profesionala a acestei intreprinderi . 


Dupa un numar de ani domnul Nicolae Paunescu a hotarat insa sa-si foloseasca resursele intr-un domeniu mai apropiat celui in care era pregatit si a cedat partea lui de actiuni domnului Constantin . In acel moment activitatea firmei insa incepuse sa se dezvolte prin extensia de la activitati de depanare a obiectelor electro-casnice cum ar fi: frigidere, aspiratoare, masini de spalat rufe, la activitati de prestari servicii pentru utilaje mai complexe cum ar fi : mobilier frigorific comercial, camere frigorifice, masini pentru producerea cuburilor de gheata , precum si alte aparate si echipamente destinate spatiilor comerciale . 


Odata cu aparitia pe piata a aparatelor de climatizare a aparut si solicitarea tot mai extinsa pentru montarea acestor aparate .Societatea noastra a hotarat sa ofere si aceste servicii si ca atare a inceput dotarea cu mijloacele necesare si angajarea de personal calificat o data cu respecializarea celui existent . Astfel au fost achizitionate autoturisme cu o capacitate mai mare de transport , unelte si scule specifice si materialele necesare . In mod firesc a aparut si necesitatea inchirierii unui spatiu destinat depozitarii si organizarii activitatii . 


In acest moment a aparut oportunitatea de a inchiria unul din spatiile aferente Pietei 13 Septembrie , de pe strada Antiaeriana nr. 4-6 . Acest spatiu a fost reimpartit astfel incat sa se poata organiza un mic depozit , sala de mese pentru personal , baie , si alte dependinte . Au mai fost necesare si alte lucrari cum ar fi: racordarea la conducta de gaze in vederea realizarii instalatiei de incalzire , racordarea la apa si canal etc. In timp activitatea de montaj a devenit extrem de profitabila deoarece solicitarea pe piata a fost si este inca de mare interes , lucru ce a condus la extinderea atat ca personal cat si ca dotare tehnica a firmei noastre. 


Avand in vedere faptul ca tipul de servicii ne puneau in contact cu persoane fizice sau juridice care isi amenajeau sau reabilitau spatii de lucuit sau de birou , au venit in mod firesc solicitari pentru alte tipuri de lucrari cum ar fi: instalatii electrice, instalatii sanitare ,s.a.m.d . 


Servicii


-Import toate domeniile produse

-Dealer si montator autorizat pentru produsele L.G.

-Dealer si montator polipropilena produs EKOPLAST CEHIA

-Dealer si montator autorizat pentru produsele electrice

si de ventilatievortice MENATWORK ITALIA

-Aer conditionat DAEWOO, STARWAY destinate climatizarii casnice si de birou

-Calorifere otel, aluminiu sau spalier (tip prosop)

-Centrale termice ( otel, fonta, combustibil lichid sau gazos)

-Consultanta gratuita in Bucuresti

-Consultanta cu acoperirea cheltuielilor de deplasare in

-Adaptare proiecte Gratuit!

-Elaborare caiete sarcini - COSTURI MINIME!

-Achizitionam caiete sarcini

-Supraveghem executie lucrari

-Conducere santier cu specialisti

 

Instaltii climatizare

-Montaj aer conditionat : casnic (rezidential) si industrial, atat in varianta simpla (exterior-interior), cat si in varianta compusa (exterior cu mai multe interne) - tip VRV sau VRF

-Montaj chillere

-Montaj CTA-uri

 

Instaltii ventilatie

-Tubulaturi din ALP sau tabla cu sau fara protectie la foc

-Ventilatoare

-Grille recuperatoare caldura

-Realizare instalatii desfumare subsoluri si bucatarii

 

Instaltii sanitare

-Montaj obiecte sanitare tevi pentru alimentare apa

-Canalizare

-Pluviale

 

Instaltii termice

-Montaj centrale termice

-Radiatoare

-Sistem incalzire in pardoseala

-Sistem incalzire tip Uponor, Rehau, Pex, realizat pe distribuitor


Instaltii frig

-Camere de congelare

-Camere de refrigerare

-Camere frigorifice pt depozitat si pastrat flori , legume , fructe

 

Instaltii electricePreturi


Preturile practicate de societatea noastra , rezulta in urma unui program de ofertare , program in care tinem cont de adaosul comercial pe care il facem cat mai optim posibil , in asa fel incat pretul final sa nu fie nici prea mare , dar nici nerentabil pentru firma noastra.


Avand in vedere ca echipa productiva a firmei noastre sustine un suport logistic dezvoltat atat cat trebuie , in manoperele pe care le calculam nu se regaseste o cheltuiala de regie exagerata , lucru ce conduce la competitivitate .


Produsele comercializate au un raport pret /calitate bun si nu oferim produse din categoria "lux", decat atunci cand sunt solicitate expres . Pentru a evita neplacerile cauzate de produsele de calitate slaba dar cu pret mic , incercam sa atragem atentia clientilor nostrii asupra inoportunitatii unei astfel de achizitii , dar in cazul in care pozitia lor este ferma executam lucrarea in conditiile impuse .
Contact

Sediu central :

Str. Ispirescu Petre, nr. 10, bl. P14 sc. 3 Ap. 57 , Bucureşti-Sector 5, 051028

Tel: MDIxLTQyMCA4MDA0

Website: www.freonti.ro


Harta
harta
Sediu Central: Str. Ispirescu Petre, nr. 10, Bucureşti-Sector 5, 051028

Vezi harta mare